Hoppa till sidans innehåll

Naturpasset


Naturpasset Osby är ett gratis motionsarrangemang där deltagare får besöka orienteringskontroller i närheten av Osby. Arrangemanget är öppet för allämnheten, alla får lov att delta. Ni får besöka ett valfritt antal kontroller, när ni själva önskar och i vilken ordning ni vill. På varje kontroll står en bokstav som ni antecknar på ert Startkort som följer med kartan. Det första området släpps 10/4 och kontrollerna hänger ute till 31/8. 

Område
Den 10/4, långfredagen, släpps första kartan, med kontroller på Klinten och Grottebacken. Tanken är att släppa ett ytterligare område kring Osby senare under våren. 
På kartan har vi markerat lämplig parkeringsplats för bil med ett lila P.

Hämta din karta
Tack vare lokala företag och Sparbanken Skåne är detta arrangemang gratis för alla deltagare. Kartor och startkort finns att hämta gratis utanför Gyngestugan i Marklunda. Det går även bra att skriva ut karta och startkort hemma, se menyn till vänster.
Info om kartans färger hittar du till menyn till vänster. 

Tävla om fina priser
OK Gynge ordnar en lokal tävling för alla som deltar i Naturpasset OSBY 2020 med lottdragning av bla. 3st presentkort á 500kr hos ICA Supermarket och 1st á 3000kr hos Oredssons. För att delta i den lokala tävlingen lämnar ni in ert startkort brevlådan utanför Gyngestugan senast 31/8. Inget krav på att ha besökt alla kontrollerna. 
Naturpasset centralt i Sverige har också en tävling, den kan ni läsa mer om här.

Sociala medier
Dela gärna bilder från när ni är ute med Naturpasset.  Använd #naturpassetOsby #naturpasset #orientering eller tagga @OKGynge så vi får ta del av era upplevelser! 
För kontinuerliga uppdateringar och snabb information får ni gärna följa @OK Gynge på facebook och instagram, oftast är vi snabbast ut med info där. 

 

Tänk på att allemansrätten gäller under deltagande i naturpasset.

Kontakt: Linnea Gustafsson 0706792781 

 

Uppdaterad: 08 APR 2020 16:24 Skribent: Carina Gustafsson
Epost: This is a mailto link

Varje vecka:
Måndag: Orientering 18.00
Tisdag: Stavgång 18.00
Onsdag: Löpning 18.00
Söndag: Löpning 9.30
Läs mer under rubrikerna i menyn.

ullmax logga

 

 Våra sponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
OK Gynge - Orientering
C/o Ulla Håkansson, Vallmogatan 8
28371 Lönsboda

Kontakt:
Tel: 047921196
E-post: This is a mailto link

Se all info